TIL MINNE OM BODIL

INT NORD UCH NORDV-02 CUBILON'S GAVE GALANTERIE

 

 

Bodil i juni 2007 - vel 10 år gammel.

En stolt og spesiell hund forlot denne verden den 8.februar 2008. Nesten 11 år gammel, og mett av dage.

Hun hadde de siste årene campert litt vekselvis mellom Arve og hans foreldre. Hun var med på tur nesten hver eneste dag, men noen dager ville hun ha kortere varianter.

Bodils størrelse og kropp skulle jeg gjerne ha ført videre, men sånn ble det altså ikke. Til tross for størrelsen var det ikke tvil om at hun var feminin allikevel. Hun bråkte heller aldri med andre hunder - hun bare sa klart i fra at hun gjorde som hun ville! BØ! er vel det nærmeste vi kan oversette det med? Men slåssing var ikke hennes greie, skjønte de ikke tegninga med en gang, kunne hun heller gå sin veg etterpå. Hun var såpass tydelig i sitt språk, at andre tisper skygget unna.

Hannhundene derimot, kunne bli for interesserte. Bodil var en sånn tispe som hannene syns lukter godt hele tiden! Det ble i overkant med oppmerksomhet syntes hu. Da satte hun seg rett ned til slutt. Og da ble det ikke så fristende å ri heller. (For de fleste da...)

Bodil ble "dama til Arve" ganske tidlig, og det forholdet vedvarte resten av hennes liv. Hun var kjempefornøyd om hun kunne være med Arve å kjøre bil, ligge utenfor garasjen mens han var der, eller inne i verkstedet med Harley. Olje,- og eksoslukt var en del av hennes hverdag. Fisketurer eller fest med gutta, Bodil var med! Arve vil nok aldri finne hennes make igjen!

Jeg vet at de savner henne masse i Skaun også, nå er det ingen turkamerat der lenger. En annen av Bodils trofaste venner er Snorre. Han spurte alltid etter henne.

Det blir helt sikkert ikke noen som henne her heller, hennes personlighet var stor!

TUSEN TAKK, BODIL! FOR AT VI FIKK BLI KJENT MED DEG!

Bildene under fra hennes siste kveld.